Se arată 1–24 din 71 de rezultate

Ce este tabla magnetică?

Tabla magnetică este un instrument utilizat pentru scrierea și expunerea într-o manieră organizată și eficientă a informațiilor și altor materiale de interes.

Unde poate fi utilizată tabla magnetică?

Regăsită în mai multe variante, tabla magnetică poate fi utilizată în unitățile de învățământ, în cadrul companiilor sau chiar acasă, favorizând studiul individual sau cel în echipă.

Care sunt avantajele tablei magnetice?

Avantajele tablei magnetice sunt: se curăță facil, are utilizări multiple, implică refolosirea spațiului de scris, nu generează zgomot sau praf, determină colaborarea între participanți și reprezintă o investiție rentabilă.

Ce tipuri de tablă magnetică există?

Absolut Office îți pune la dispoziție tablă magnetică albă, neagră, verde, din sticlă sau combinată (tabla albă magnetica + panou din plută).

Ce trebuie să ai în vedere în alegerea tablei magnetice?

Se recomandă să iei în calcul aspecte precum: spațiul în care va fi expusă tabla, dimensiunile și materialele din care este fabricată aceasta, accesoriile, sistemul de prindere, buget, etc.

Tabla magnetică necesită anumite cerințe de întreținere?

Tabla magnetică trebuie curățată doar cu soluțiile indicate de manualul de utilizare. Aceasta nu trebuie supusă la șocuri fizice (lovituri, zgârieturi, etc), factori naturali (variații de temperaturi, umiditate) sau la acțiunea unor elemente, precum markerele permanente sau alte instrumente de scris decât cele recomandate.

Cum achiziționezi o tablă magnetică?

Tabla magnetică poate fi achiziționată telefonic sau online. Plata poate fi efectuată la ramburs (numerar), ordin de plată/ virament bancar sau online, cu cardul.

Absolut Office va pune la dispozitie sisteme de afisare performante, potrivite pentru orice situatie. Comandati acum table magnetice de calitate, pentru un birou organizat si sedinte de succes. Gasiti in magazinul nostru online o gama variata de modele, dintre care il puteti selecta pe cel potrivit.

Puteti opta pentru o tabla magnetica ieftina, din gama economica NEXXT, sau puteti investi intr-una PREMIUM din colectia Visual, cu o garantie de 7 ani. Optati pentru o tabla de scris alba, cu marker sau cu suport inclus, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Indiferent de produsul pe care il veti achizitiona, beneficiati de livrare rapida, oriunde in tara!