Se arată toate cele 3 rezultate

Cand lucrati la birou, aveti de a face, in permanenta, cu numeroase acte si documente ce trebuie sa fie gestionate in mod corect. Pentru ca acest lucru sa se intample si pentru ca munca dumneavoastra sa fie usurata, aveti nevoie de o masina de indosariat performanta.

Aparatele de indosariat puse la dispozitie de Absolut Office sunt eficiente si ergonomice, asigurand o utilizare simpla, pentru orice angajat. Acestea se bazeaza pe conceptul de indosariere termica, extrem de rapida si sigura.

Produsele noastre dispun de un ciclu automat de indosariere, precum si de un timp de incalzire minim (intre 1 si 4 minute). In plus, ele au optiunea de a se inchide dupa o anumita perioada de inactivitate, pentru a evita orice fel de accident.

Cu un design simplu si modern, care le face perfecte pentru folosirea la birou, aparatele pot fi transportate cu usurinta dintr-un spatiu in altul. Mai mult, puteti alege dintre mai multe tipuri de indosariere, printre care cea cu inele de plastic sau cu spira metalica.

Asadar, daca va aflati in cautare de un aparat profesional, rentabil si eficient, il puteti gasi pe site-ul nostru.