Cum alegi TABLA MAGNETICA?

BANNER_TM
calitate
garantie
pret

Tablele magnetice, indiferent de marca, nu au proprietati magnetice, sunt table pe suprafata carora se pot scrie informatii  si pot fi lipite obiecte magnetice ( bureti magnetici, markere magnetice, magneti, si alte obiecte magnetice).

Calitatea unei TABLE MAGNETICE este data de:

Suprafata de scriere, este de fapt o tabla peste care se aplica un email, cu cat este mai gros emailul, cu atat durata de viata si rezistenta tablei va fi mai mare.
Grosimea emailului poate varia de la 0,10mm la cele foarte ieftine pana la 0.27mm la cele de cea mai buna calitate precum Visual.
Interiorul tablei poate fi din:
– carton suprapus in mai multe straturi sau polistiren pentru cele foarte ieftine ( acestea find extreme de sensibile la socuri ).
-din MDF Medium Density Fibreboard, un fel de placaj, acestea sunt rezistente dar foarte grele si extrem de sensibile la umiditate.
-din carton tip figure, foarte rezistent si usor in acelas timp ( Tablele Visual), cel mai nou si mai moder miez de tabla magnetica.

Calitatea finisajelor, imbinarilor, a sistemeor de prindere a existentei sau nu a foliei de protectie si a detaliilor care fac ca un produs sa fie de calitate inferioara si automat un pret mai mic, sau calitate premium precum Smit sau Visual.

Si nu in ultimul rand, calitatea ambalajului, care poate fi de la folie, sau carton simplu la cele mai ieftine table, pana la poliestiren, carton ondulat in 3 straturi sau rama de lemn la cele premium ca Smit, Magnetoplan sau Visual.

Sunt firme care solicita bani in plus pentru asigurarea transportului sau pentru impachetare suplimentara in folie cu bule, acesta este primul semn ca tabla este un produs de slaba calitate.

Un alt factor extrem de important de luat in seama atunci cand alegeti o tabla magnetica, este Garantia.

Aceasta poate fi de 1-2 ani pentru produsele cele mai slab calitativ, 4-5 ani pentru produsele mediu calitativ si peste 7 ani pentru cele premium.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, inspectati tabla atunci cand o primiti si nu uitati, o tabla magnetica trebuie ingrijita corespunzator, (se va scrie doar cu whiteboard marker, se vor folosi doar bureti speciali si spray special pentru table magnetice).

Pretul este din pacate, singurul criteriu atunci cand se face o achizitie de table magnetice, acesta
fiind principalul motiv pentru care dupa 1-2 ani de de la achizitia unei table sa se ia decizia de schimbare pentru ca tabla nu mai corespunde criteriilor de calitate si vizuale.
Este indicat sa faceti o comparatie inainte de achizitie, dar sa fiti atenti sa comparati produse din aceeasi gama de calitate.

Pentru utilizare, o tabla magnetica se instaleaza intr-o sala de sedinte, intr-o clasa, intr-un loc la care foarte multi angajati/parteneri de afaceri/studenti, vor avea acces, astfel, tabla va fi intr-un fel imaginea companiei dumneavoastra, deaceea este important ca o tabla sa fie un produs de calitate premium.

Cele mai des intalnite probleme!

1.Deteriorarea suprafetei de scris. Aceasta se poate zgaria ( ex: folositul intensiv al magnetilor ) odata zgariata acea suprafata nu mai poate fi salvata si in timp suprafata deteriorata se va mari.
2.Se poate matui atunci cand folosesti alte substante pentru stergerea suprafetei.
3.Valurirea poate aparea in urmatoarele situatii:
– Atunci cand suprafata de scris suporta lovituri puternice care indoaie miezul tablei.
– Atunci cand calitatea produsului este indoielnica si adezivul folosit pentru lipirea straturilor nu isi face treaba ( deobicei la tablele cu garantie de 1 an sau maxim 2 ).
– Atunci cand tabla este amplasta intr-un spatiu umed sau o locatie care trebuie sa suporte variatii foarte mari de temperatura.
4.Scrierea din greseala cu permanent marker-ul. Acesta problema se poate rezolva cu spray-ul special pentru table magnetice sau scriind cu whiteboard markerul peste permanent marker si apoi stergand cu buretele.
5.Rama lovita. Orice model de tabla comercializata de Absolut Office ajunge la client cu rama lovita datorita transportului, va fi schimbata IMEDIAT pe cheltuiala noastra.

 

Alegeti dimensiunea potrivita de tabla magnetica cu un singur click ↓