Distrugatoare de documente

Afișez 1 - 30 din 44 de rezultate

Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
1.260,55 lei (Pretul include TVA)
Stoc epuizat
2.154,75 lei (Pretul include TVA)

Distrugatorul de documente reprezinta un element de nelipsit dintr-un birou complet echipat, unde se lucreaza cu numeroase acte, facturi si alte hartii ce contin informatii importante.

Nu numai ca un astfel de aparat va ajuta sa ramaneti organizat si sa mentineti spatiul de lucru curat, dar garanteaza si faptul ca documentele devenite inutile sunt distruse complet, iar datele continute de acestea nu mai pot fi accesate de alte persoane neautorizate.

Absolutoffice.ro va pune la dispozitie diferite modele de produse profesionale, la pret convenabil, dintre care il puteti alege pe cel potrivit. In functie de preferintele dumneavoastra, puteti opta atat pentru tipuri diferite de taiere – fasii, confetti sau mini confetti , cat si pentru volume diferite ale cosului in care se stocheaza resturile de hartie.

Daca veti comanda o masina de distrus documente de pe site, beneficiati de transport in orice oras din tara, in cel mai scurt timp. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.