Afla detalii despre personalizarea agendelor 🖌

Ce inseamna personalizare timbru sec?

Procedura de personalizare prin timbru sec se face cu ajutorul unei stante din magneziu in forma graficii dorite, pentru a imprima in adancimea materialului. Acest procedeu se realizeaza cu o masina speciala ce exercita presiune respectiv temperatura asupra materialului, astfel creandu-se adancime si un colorit mai inchis decat culoarea materialul initial.
Imprimeurile astfel realizate au un aspect reliefat – timbru sec si ofera produselor promotionale o nota de dinstinctie si eleganta.
Matrita (stanta) se executa o singura data, aceasta putand fi folosita mereu pentru personalizarea diverselor obiecte promotionale.
Atentie, nu toate agendele se preteaza pentru acest tip de pesonalizare, verifica recomandarea de personalizare a fiecarei agende.
Calitatile acestei metode de personalizare sunt:

  • Rezistenta mare in timp
  • Timbru sec reprezinta singura metoda prin care imprimeurile au un aspect in relief
  • Evidentierea logoului sau a mesajului transmis

Ce inseamna personalizare folio?

Aceasta metoda de personalizare folio se realizeaza la temperaturi ridicate si prin exercitarea unei presiuni de contact intre folie, suport si platanul incalzit pe care este matrita.

Recomandam clientilor nostrii personalizare folio atunci cand se doreste scoaterea in evidenta a unui element.

  • Calitatea oferita de aceasta personalizare folio depinde foarte mult de calitatea materialului pe care se aplica.
  • Cu cat pielea sau imitatia este mai neteda, cu atat imprimarea este mai buna din punct de vedere calitativ.
  • Sigla este prelucrata pe calculator, se realizeaza apoi o matrita, care, la o anumita temperatura imprima forma pe agenda.
  • Folia speciala pentru acest procedeu poate fi argintie sau aurie.

Personalizarea folio este folosita in general pentru personalizarea produselor de tipul agendelor, albumelor foto profesionale, obiectelor personale ca: portofele, genti si pentru multe altele.
Atentie, nu toate agendele se preteaza pentru acest tip de pesonalizare, verifica recomandarea de personalizare a fiecarei agende.

Ce inseamna print UV Policromie?

Personalizarea prin UV, permite aplicarea siglei/denumirii companiei, in policromie.
Compania noastra detine cele mai noi aparate pentru impimare. Acest tip de imprimare, permite personalizarea cu aceeasi culoare ca si fundalul ( exemplu: rosu peste rosu ) si totusi sa fie vizibila.

Personalizarea UV nu se sterge in timp si are un impact maxim asupra clientilor.
Atentie, nu toate materialele permit acest procedeu.

Ce inseamna personalizare prin gravura laser?

Gravura laser, este o procedură noua de inscripționare a agendelor, realizată cu ajutorul laserului.

Prin acest procedeu, o rază laser focalizată pe un material și deplasată pe acesta, urmând un model realizat de un software specializat instalat pe un computer, are ca efect vaporizarea unui strat superficial al acelui material.

Calitatea gravurii laser este de neegalat. Produce o imagine permanentă, extrem de detaliată și fină, cu o rezoluție de până la 1200 dpi (puncte pe țol)

Ce inseamna personalizare interioara?

Putem personaliza primele sau ultimile pagini ale agendei
Astfel oferiti clientilor cat mai multe detalii despre serviciile sau produsele dumneavoastra.
Se pot insera intre 1 – 20 de pagini tiparite policromie.

Recomandari personalizare

Puteti solicita personalizarea agendelor luand legatura cu agentul nostru la numarul de telefon 021.345.05.64

Se arată 1–24 din 27 de rezultate

Chiar daca suntem in era tehnologiei, agenda nu trebuie sa lipseasca  de pe biroul unui om organizat, ea reprezentand un cadou ideal pentru clientii tai.

Absolut office vine cu cea mai buna idee de personalizare, astfel incat, agenda sa fie folosita cu placere.  Personalizare cu sigla/numele companiei tale in partea de jos si numele clientului in partea de sus.

Personalizarea standard + personalizare nominala, reprezinta cea mai de success personalizarea unei agende/bloc notes/organizer, astfel incat, beneficiarul sa foloseasca un produs cu sigla ta.