10 accesorii de birou esențiale pentru lucrul de acasă

În ultimii ani, numărul persoanelor care lucrează de acasă a crescut semnificativ, iar această tendință a fost amplificată și mai mult de pandemia globală care ne-a schimbat modul de lucru și de viață. Cu toate acestea, a fi productiv într-un mediu de lucru la domiciliu poate fi dificil, mai ales dacă nu ai acces la instrumentele și accesoriile potrivite. 

Există multe accesorii de birou care te pot ajuta să creezi un mediu de lucru confortabil și productiv. 

În acest articol, vei regăsi 10 accesorii de birou esențiale pentru lucrul de acasă care te vor ajuta să îți îmbunătățești performanțele și să te simți mai confortabil în timp ce lucrezi de acasă.

Transformă-ți biroul de acasă într-un mediu de lucru confortabil și productiv!

Lucrul de acasă poate fi extrem de convenabil și flexibil, dar dacă nu ești pregătit cu instrumentele potrivite, poate fi, de asemenea, destul de dificil să îți păstrezi productivitatea și confortul în timpul lucrului. 

Din fericire, există multe accesorii esențiale care pot transforma orice colț al casei într-un mediu de lucru productiv. 

Iată 10 accesorii de birou utile pentru lucrul de acasă

 1. Scaun de birou – un scaun confortabil și ergonomic este esențial pentru a-ți proteja sănătatea și menține confortul în timpul orelor petrecute la birou.
 2. Lampă de birou – o lampă bine plasată și ajustată poate oferi iluminare suplimentară atunci când ai nevoie de ea, îmbunătățind astfel productivitatea și confortul tău la birou.
 3. Mape de birou – acestea sunt utile pentru organizarea documentelor, fișelor și a altor hârtii importante.
 4. Suport pentru documente – acesta poate fi un element util pentru a susține hârtiile sau documentele cu care lucrezi în timpul zilei.
 5. Bibliorafturi – acestea sunt un alt element important pentru organizarea documentelor, cărților și altor materiale de birou.
 6. Căști cu microfon – utilizate pentru a vorbi prin telefon sau pentru a purta discuții în timpul întâlnirilor virtuale sau a conferințelor.
 7. Instrumente de scris – stilouri, pixuri, creioane și alte instrumente de scris sunt esențiale pentru a putea scrie și semna documente importante.
 8. Calculator – un accesoriu electronic comun pentru a efectua calcule și a păstra înregistrările financiare.
 9. Notes-uri autoadezive – Sunt accesorii populare de birou utilizate pentru a marca sau a păstra informații importante. Notes-urile autoadezive sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și culori, permițând utilizatorilor să le personalizeze și să le organizeze în funcție de preferințele lor.
 10. Cutie de depozitare –  este un accesoriu de birou practic și util pentru organizarea obiectelor mici și a documentelor importante. Aceasta poate fi utilizată pentru a păstra în siguranță agrafe, cărți de vizită, creioane și alte obiecte care pot fi ușor pierdute. De asemenea, cutia de depozitare poate fi utilizată pentru a organiza documente importante, cum ar fi facturi sau contracte, astfel încât acestea să fie accesibile și la îndemână atunci când sunt necesare.

Cum să-ți îmbunătățești productivitatea și confortul în munca de acasă?

accesorii de birou
Sursa: Freepik.com

În ultimul an, munca de acasă a devenit o necesitate pentru mulți dintre noi. Cu toate acestea, pentru unele persoane, acest lucru poate fi dificil, mai ales când vine vorba de productivitate și confort. Iată câteva sfaturi simple pentru a-ți îmbunătăți munca de acasă și crește productivitatea.

 • Începe prin crearea unui spațiu dedicat pentru lucru. Acesta trebuie să fie un colț al casei tale, rezervat în exclusivitate activității tale profesionale. Această zonă ar trebui să fie curată, bine iluminată și organizată, cu toate accesoriile de care ai nevoie.
 • Urmează un program de lucru regulat. Crearea unui program obișnuit de lucru te ajută să te organizezi mai bine și să fii mai productiv. Stabilește-ți orele de lucru și timpul de pauză și respectă-le cât mai mult posibil.
 • Respectă timpul tău liber. Fiind acasă, poate fi dificil să-ți separi munca de timpul tău personal. Este important să întrerupi munca la sfârșitul programului și să te relaxezi în timpul liber. Acest lucru îți va ajuta să-ți reîncarci bateriile și să fii mai productiv în ziua următoare.
 • Fă-ți planuri pe termen scurt și lung. Stabilește-ți obiective clare pentru a menține motivația și a te ajuta să fii mai productiv. Planifică-ți sarcinile pentru ziua și săptămâna respectivă, astfel încât să fii întotdeauna în pas cu ceea ce trebuie să faci.

În cele din urmă, asigură-te că iei pauze regulate și că te miști. Fiind sedentar în timpul zilei poate avea un impact negativ asupra sănătății și productivității tale.

Concluzii

În ultimii ani, lucrul de acasă a devenit din ce în ce mai popular și necesar. Cu toate acestea, pentru a avea un mediu de lucru productiv și confortabil, sunt necesare anumite accesorii de birou. 

Fie că vorbim de un scaun ergonomic, de o lampă de birou sau de un suport pentru laptop, există accesorii disponibile care să ajute la creșterea eficienței și confortului în timpul lucrului de acasă.

Cu aceste accesorii esențiale, oricine poate face din lucrul de acasă o experiență productivă și plăcută.

Dacă ești în căutarea unor accesorii de birou, Absolut Office îți pune la dispoziție un portofoliu variat de produse calitative, la prețuri avantajoase.

Lasă un răspuns