Se arată toate cele 24 de rezultate

Ce este tabla magnetică?

Tabla magnetică este un instrument utilizat pentru scrierea și expunerea într-o manieră organizată și eficientă a informațiilor și altor materiale de interes.

Unde poate fi utilizată tabla magnetică?

Regăsită în mai multe variante, tabla magnetică poate fi utilizată în unitățile de învățământ, în cadrul companiilor sau chiar acasă, favorizând studiul individual sau cel în echipă.

Care sunt avantajele tablei magnetice?

Avantajele tablei magnetice sunt: se curăță facil, are utilizări multiple, implică refolosirea spațiului de scris, nu generează zgomot sau praf, determină colaborarea între participanți și reprezintă o investiție rentabilă.

Ce tipuri de tablă magnetică există?

Absolut Office îți pune la dispoziție tablă magnetică albă, neagră, verde, din sticlă sau combinată (tabla albă magnetica + panou din plută).

Ce trebuie să ai în vedere în alegerea tablei magnetice?

Se recomandă să iei în calcul aspecte precum: spațiul în care va fi expusă tabla, dimensiunile și materialele din care este fabricată aceasta, accesoriile, sistemul de prindere, buget, etc.

Tabla magnetică necesită anumite cerințe de întreținere?

Tabla magnetică trebuie curățată doar cu soluțiile indicate de manualul de utilizare. Aceasta nu trebuie supusă la șocuri fizice (lovituri, zgârieturi, etc), factori naturali (variații de temperaturi, umiditate) sau la acțiunea unor elemente, precum markerele permanente sau alte instrumente de scris decât cele recomandate.

Cum achiziționezi o tablă magnetică?

Tabla magnetică poate fi achiziționată telefonic sau online. Plata poate fi efectuată la ramburs (numerar), ordin de plată/ virament bancar sau online, cu cardul.